1) ASSISTENT ACCOUNTANT M/V
 met meerwaarde voor ons kantoor

Wat verlangen wij van jou?

Je hebt een afgeronde financieel economische HBO (HEAO BE/AA, SPD of AA/RA) opleiding en daarnaast beschik je over enkele jaren werkervaring bij een accountantskantoor. Je hebt affiniteit met zowel het samenstellen als administratieve dienstverlening en ook controles. Verder vinden wij het belangrijk dat je naast je goede analytische vaardigheden over contactuele vaardigheden beschikt en dat je je zowel mondeling en schriftelijk goed kunt uitdrukken. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je ook over een gezonde dosis ambitie en weet je goed samen te werken met je collega's.

De werkzaamheden van een assistent accountant houden in:

- Het samenstellen van jaarrekeningen:
- Het verlenen van administratieve diensten;
- Het opstellen c.q. voorbereiden van de belastingaangiften (OB, IB en VPB);
- Het verrichten van controle- en beoordelingswerkzaamheden;
- Het signaleren van problemen in de uitvoering van de werkzaamheden en het bedenken van oplossingen in overleg met de Teamleider;
- Het ondersteunen van Beginnend Assistenten in de uitvoering van de werkzaamheden.

Wat mag je van ons verwachten?

Als Assistent Accountant staat je bij ons een afwisselende baan te wachten binnen een enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team, waarbij je alle ruimte krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris weet je jezelf verzekerd van goede studiefaciliteiten en een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

2) Afgestudeerde jonge Register Accountant (RA), (fulltime/parttime) met meerwaarde voor ons kantoor

EQUITY Accountants & Adviseurs is een moderne en deskundige organisatie. Voor ons kantoor, gevestigd in Amersfoort zoeken wij een jonge afgestudeerde RA m/v,
Wij werken voor het midden- en kleinbedrijf, maatschappelijke instellingen en vrije beroepsuitoefenaars in de meest uiteenlopende branches. 

Wat verlangen wij van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding tot Register Accountant (RA) en daarnaast beschik je over een fors aantal jaren (6-8) werkervaring in de controlepraktijk. Verder vinden wij het belangrijk dat je je goed mondeling en schriftelijk kunt uitdrukken. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je ook over een gezonde dosis ambitie.
Jouw werkzaamheden bestaan voor een deel uit het zelfstandig uitvoeren van uiteenlopende controlewerkzaamheden (waaronder ISAE 3402), leidinggeven aan een team van collega’s en vaktechnische ondersteuning van het kantoor.

Wat mag je van ons verwachten?

Als Register Accountant (RA) staat je bij ons een afwisselende baan te wachten binnen een enthousiast en goed op elkaar ingespeeld MKB team, waarbij je alle ruimte krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris weet je jezelf verzekerd van goede studiefaciliteiten en een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in één van deze functies?
Mail naar: info@equityaccountants.nl t.a.v. Martin van der Brug of bel 033- 455 23 73