EQUITY Accountants & Adviseurs is een moderne en deskundige organisatie. Wij werken voor het midden- en kleinbedrijf, maatschappelijke instellingen en vrije beroepsuitoefenaars in de meest uiteenlopende branches. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's.

1) ASSISTENT ACCOUNTANT M/V met meerwaarde voor ons kantoor

Wat verlangen wij van jou?

Je hebt een afgeronde financieel economische HBO (HEAO BE/AA, SPD of AA/RA) opleiding en daarnaast beschik je over enkele jaren werkervaring bij een accountantskantoor. Je hebt affiniteit met zowel het samenstellen als administratieve dienstverlening en ook controles. Verder vinden wij het belangrijk dat je naast je goede analytische vaardigheden over contactuele vaardigheden beschikt en dat je je zowel mondeling en schriftelijk goed kunt uitdrukken. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je ook over een gezonde dosis ambitie en weet je goed samen te werken met je collega's.

De werkzaamheden van een assistent accountant houden in:

- Het samenstellen van jaarrekeningen:
- Het verlenen van administratieve diensten;
- Het opstellen c.q. voorbereiden van de belastingaangiften (OB, IB en VPB);
- Het verrichten van controle- en beoordelingswerkzaamheden;
- Het signaleren van problemen in de uitvoering van de werkzaamheden en het bedenken van oplossingen in overleg met de Teamleider;
- Het ondersteunen van Beginnend Assistenten in de uitvoering van de werkzaamheden.

Wat mag je van ons verwachten?

Als Assistent Accountant staat je bij ons een afwisselende baan te wachten binnen een enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team, waarbij je alle ruimte krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris weet je jezelf verzekerd van goede studiefaciliteiten en een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

2) Teamleider met meerwaarde voor ons kantoor

Wat verlangen wij van jou?

Je hebt een afgeronde theoretische AA/RA opleiding en je bent bezig met de stage ten behoeve van certificering of hebt deze ook afgerond. Daarnaast beschik je over minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij een accountantskantoor. Je hebt affiniteit met zowel het samenstellen als controles en ook administratieve dienstverlening. Verder vinden wij het belangrijk dat je naast je uitstekende analytische vaardigheden en leidinggevende capaciteiten over contactuele vaardigheden beschikt en dat je je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je ook over een gezonde dosis ambitie.

De werkzaamheden van een teamleider houden in:

- Het verzorgen van en leiding geven aan samenstelwerkzaamheden;
- Het verzorgen van en leiding geven aan controle- en beoordelingswerkzaamheden;
- Het verzorgen van en leiding geven aan administratieve werkzaamheden voor onze klanten;
- Het coördineren van de werkzaamheden, het stellen van prioriteiten en het opmaken van de werkplanning;
- Het beoordelen van de werkuitvoering en het dossier, de door de assistenten opgestelde stukken controleren;
- Het verzorgen van het relatiebeheer met de klant;
- Het direct leiding geven aan assistenten door het geven van informatie, aanwijzingen aan assistenten en het verzorgen van "training on the job";
- Het signaleren van adviesopdrachten;
- Het uitvoeren van adviesopdrachten, samen met de vennoot, op het gebied van bijvoorbeeld overnames, fusies, administratieve organisatie,    
  automatiseringsvraagstukken, fiscale vraagstukken, financieringsvraagstukken etc;
- Het promoten van de totale dienstverlening van het kantoor bij de klant en het signaleren van mogelijkheden tot uitbreiding van werkzaamheden bij bestaande
  klanten;
- Het nastreven van kwaliteitsverbetering van de dienstverlening en interne processen, en het vertalen van nieuwe ontwikkelingen naar de eigen kantoorsituatie.

 Wat mag je van ons verwachten?

Als Teamleider staat je bij ons een afwisselende baan te wachten binnen een enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team, waarbij je alle ruimte krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris weet je jezelf verzekerd van goede studiefaciliteiten en een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

 Heb je interesse in één van deze functies?
Mail naar: info@equityaccountants.nl t.a.v. Martin van der Brug of bel 033- 455 23 73