MKB

Modern ondernemerschap vraagt om een accountant die ook met zijn tijd meegaat. Om een financiële partner die als geen ander snapt waar u als ondernemer in het Midden- en Klein Bedrijf allemaal mee te maken heeft. Maar dat zegt elke accountant.

Equity Accountants & Adviseurs doet het net even anders. Van ons ontvangt u duidelijke maand- of kwartaalrapportages. Met cijfers die dienen als basis voor gedegen financieel inzicht. Zodat u zelf weloverwogen besluiten kunt nemen die belangrijk zijn voor uw toekomst en die van uw personeel. Koopt u bijvoorbeeld een nieuw productiemiddel, of is huren beter? Waar klopt u aan voor financiering? Hoe verhouden omzet- en winstcijfers zich tot personeelskosten?

Wij staan u op alle mogelijke gebieden bij: fiscaal-juridisch, bedrijfseconomisch en administratief. Wij kunnen u ook begeleiden bij zaken als estate planning, bedrijfsopvolging, subsidies, financiering en overnames. Vragen stelt u aan een vast accountteam dat alle ins en outs van uw onderneming kent.

Het mooie van werken voor bedrijven in het MKB vinden wij persoonlijk contact met echte ondernemers die zeer betrokken zijn bij wat ze doen. Die financiële adviezen ter harte nemen en niet alleen kiezen voor de optimale oplossing, maar ook voor een oplossing die bij hen past. Wij zijn goed in het vinden van die oplossingen. Zodat u kunt doen waar u goed in bent.

KLANTEN AAN HET WOORD

Oude Avenhuis & Van Dijk B.V.                   

Voor het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale adviezen, werkt OAVD al jaren lang tot grote tevredenheid samen met Equity Accountants & Adviseurs. Ik heb Martin van der Brug en Rudi Düpper leren kennen als ondernemende accountants die betrouwbaar zijn, hun vak verstaan, voortdurend met ons meedenken en flexibel zijn. Equity Accountants & Adviseurs is voor ons een partner met wie wij graag samenwerken.

Arnold Oude Avenhuis, directeur OAVD subsidieadviseurs

 

Pannenkoekhuis Het Lingebosch                               

Wij zijn al vele jaren een zeer tevreden klant bij EQUITY. Er is altijd zeer heldere communicatie, gedrevenheid en transparantie van zowel Rudi als alle medewerkers, dit alles voor een scherpe en zeer acceptabele prijs. Maar bovenal de betrokkenheid bij ons bedrijf en de oprechte interesse in ons als ondernemer en als persoon maakt dit accountantskantoor voor ons tot een heel bijzondere!

Diane Ruhl directeur/eigenaar

 

Tara-Boeddha Winkel                     

De afgelopen jaren is Rudi Dupper en zijn team een betrouwbare partner gebleken bij het verwerken van onze BTW-aangiftes, loonheffingen en aangiftes inkomstenbelasting. Met zijn moderne visie op accountancy weet hij, gebruikmakend van moderne software, snel en zorgvuldig onze administratie inzichtelijk te presenteren. Wij zullen zeker de komende jaren een trouwe klant blijven!

Eelco Boersma

 

Esthetisch Medisch Centrum EMC Bosch en Duin

Al meer dan 5 jaar is Martin van der Brug de accountant van Esthetisch Medisch Centrum EMC Bosch en Duin, weliswaar vanuit twee verschillende organisaties maar met een constante kwaliteit.

Kenmerkend voor zijn dienstverlening is de actieve en doortastende  wijze waarop hij ons als client benadert en daadkrachtige aanpak van zaken die tot een oplossing gebracht moeten worden. Niet de klant zit de adviseur achter de broek maar eerder andersom, en dat is wat je als klant precies wilt.

Wij zijn ervan overtuigd dat ook in een nieuw organisatorische jas, Van der Brug dezelfde kwaliteit blijft brengen als voorheen!

Mr. J.S.B. (Jan)  Schram

Directeur/eigenaar

 

MSA | DM

MSA | DM werkt sinds eind 2009 uitermate prettig samen met Equity Accountants & Adviseurs (voorheen Lentink De Jonge). Al onze administratieve en fiscale werkzaamheden zijn aan hen uitbesteed. Equity Accountants & Adviseurs kenmerkt zich als een betrouwbare en betrokken partner en alle werkzaamheden gaan sindsdien naar volle tevredenheid.  Equity Accountants & Adviseurs onderscheidt zich naar mijn mening omdat zij zich als een ondernemer opstellen en graag met interessante oplossingen komen. Daarmee dienen ze het belang van de ondernemer en MSA | DM het beste.

Rob Hermkens directeur/eigenaar