GRATIS E-Books

Op deze pagina vindt u een verzameling gratis E-Books. Handige tips en bruikbare informatie voor u als ondernemer! Bent u geïnteresseerd in een E-Book? Klik dan op de betreffende afbeelding om de informatie op te vragen.

 

Hoe ziet uw onbezorgde oude dag eruit in financieel opzicht? Misschien beschouwt u uw zaak wel als oudedagsvoorziening of verwacht u te zijner tijd uw huis met een forse overwaarde gunstig te verkopen. U kunt echter nu al iets doen om er zeker van te zijn dat uw inkomen toereikend is wanneer u stopt met werken. Het geeft u financiële rust wanneer u stopt met werken. Een oudedagsvoorziening hoeft echter niet per se via een pensioen plaats te vinden..

In dit ebook van 19 pagina's leest u hoe u uw pensioen ook op andere fiscaal vriendelijke wijze kunt opbouwen

 

 

 

 

 

 

 

U werkt niet voor niets. Tegenover alle arbeid hoort een beloning te staan. Per slot van rekening moet u niet alleen de kost kunnen verdienen voor uzelf en uw gezin, maar wilt u vast ook nog wat reserveren voor de 'leuke dingen in het leven'. Nu bent u in dienst bij uw bv en kunt u daarom slim profiteren van een aantal extra voordeeltjes. Verzekerd voor de werknemersverzekeringen bent u waarschijnlijk niet, maar om hier zeker van te zijn hebben we de regels toch maar even voor u op een rij gezet. Zo weet u in ieder geval wat u verdient en ook wat u overhoudt.

 

 

 

 

Fisaal kompas Inkomstenbelasting 2015Niet te onderschatten zaken voor de DGA
Verzekeringen die niet niet moet vergeten voor de DGA