Awards 2016!

 

Equity Accountants & Adviseurs genomineerd voor Nationale Accountancy Awards 2016

Equity Accountants & Adviseurs was ook dit jaar genomineerd voor de ‘Beste 50 accountantskantoren 2016 van Nederland’. Dit is een initiatief van het opleidingsinstituut Alex van Groningen. De genomineerden voor de 'Nationale Accountancy Awards 2016' zijn accountants die slimmer werken, minder kosten in rekening brengen en beter adviseren. Maar ook gebruik maken van de meest innovatieve technologie. ‘Wij zijn ontzettend trots dat we voor de provincie Utrecht zijn genomineerd,’ aldus eigenaren Rudi Düpper en Martin van der Brug.

Wij zijn er niet in geslaagd om deze award binnen te halen, maar toch zijn wij hoog geeïndigd. Zie hiervoor (http://www.accountancyawards.nl/provincie/utrecht)

 

 

Awards 2015!

AFAS

Op 3 juni 2015 is de uitreiking geweest van de AFAS Awards 2015. In de categorie Accountancy is EQUITY Accountants & Adviseurs 2e geworden! Een onderscheiding om trots op te zijn en dat ons in de toekomst stimuleert om steeds innovatiever te gaan werken. Benieuwd naar ons verhaal? Bekijk dan hieronder het interview, verzorgd door Bas Westerweel (AFAS) en Maurice Lagrand (functioneel beheerder EQUITY).

 

Alex van Groningen
Naast de AFAS Award zijn wij ook genomineerd voor het thema “Meest innovatieve accountant 2015 van Nederland”. Dit is een initiatief van het opleidingsinstituut Alex van Groningen. Ook voor dit initiatief is een interview gehouden met partner Rudi Düpper. Klik hier om direct het interview na te lezen.